Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skriva för att skriva och egentligen vet ingen vad vi läser, menar eller ens tänker


zhfzxgh- Det moderna mästerverket

röda nagellacksfingrar rostar
utan att få riva i dina tapeter
som har ett mönster
av nedtrampade snyftningar

vi vill leva modernt

och det kommer aldrig att bli som förr
men vattnet skaver ändå lika hårt
- som om du bryr dig

vi vill leva modernt

och

det här är konsekvenserna




Fri vers av aPorcupine
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine