Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersolstånd

Den vita marken lyser
starkt och övertygande

Snökristallen tror på solen
och lyfter ljuset tillbaka

till himlen

som rodnar av glädje
och bär sin sol
den korta bana som den orkar
idag

Himlen har fått hjälp
och bekräftelse från jorden

Så imorgon orkar solen lite till




Fri vers av Lia-Lej
Läst 521 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-21 17:45



Bookmark and Share


  Roula O
jättefint...underbart bra skrivet!
2009-03-09

  Blåbäret
så vackert återgivet av vintern och dess ljus...med snökristallernas reflexer, himlens glöd inför solens vandring...vintern är vacker ändå...beundran i betraktelsen känns i dina ord
2009-01-05

  Carola Zettergren
Mmmm, underbart bra, detta!!!!
2008-12-21

  karenina VIP
tycker verkligen om den här och du förmedlar känslan av hur jorden tar sig runt.
2008-12-21

    Noomi
mycket fint skrivet..
2008-12-21

  Kristina Wallbing
Sååå vackert skrivet om det ljus som nu vänder åter!

"Så imorgon orkar solen lite till" ....och även vi!
2008-12-21

  NeverAngel
tänkvärd text som får en att känna vid otydliga gränser vad gäller att orka.
vackert.
2008-12-21

  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
Får mej att tänka: Gud kanske är väldigt trött ibland, kanske gränsen till utbränd... så vi måste vårda Honom/Henne... hjälpa till.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej