Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på knä i smutsen okoncentrerad, frustrerad & nöjd


stockholm city är din bakgård då siddhartha faller ner

är ett storstadsbarn
förklädd förortspoet
som
röker dyra cigaretter & billigt knark

snurrar telefonsladden flera varv
runt halsen
kan ditt nummer utantill

men sätter aldrig en ensam fot på söder igen




Fri vers av kaptenen
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen