Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är de så här de kommer vara för alltid ?

Är de såhär de ska vara ?
Hur är de att leva i det där perfekta livet egentligen ?
De är som alla pratar om men aldrig verkar leva i.

De är inte som mitt liv iaf.
Ingenting verkar gå min väg.
Ingenting verkar som de ska.
Men jag vet inte va jag ska göra så de ska bli bättre.

Jag hoppas på att de nya året blir bra.
Jag längtar till april, fråga inte varför.
De bara känns som om april kmr bli bra.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-21 20:46



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det blir bättre, ibland får man bara stå ut.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie