Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de är bättre nu

de går bättre nu
ska kanske inte ropa
hej innan allt är bra
men de känns verkligen
som om de börjar bli bra nu
jag hoppas bara den här känslan
håller i sig




Övriga genrer av Bonnie
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie