Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirationskälla: Melissa Horn: New York


de som aldrig får bli

jag har försökt att tänka bort dig
men du verkar vilja vara kvar i hjärnan
så du kommer fram när
jag minst behöver tänka på dig.

"Vi har blivit som de,
de som aldrig får bli."




Fri vers av Bonnie
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie