Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirationskälla: Melissa Horn och Lars Winnerbäck: Som jag hade dig förut


Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag försökt sluta tänka
men hur klarar man av att inte tänka
tänka på de som man vill mer än någonting annat ?
Hur ska jag kunna sluta tänka på det
när jag inte har gett upp hoppet ännu ?

Eftersom hoppas är de sista som överger en människa
så kommer ju tanken på de jag längtar efter som mest
inte kommer försvinna innan jag ger upp hoppet.
Och jag är dålig på att ge upp hoppet på saker.
Eftersom jag alltid har lärt mig att kämpa för de jag vill
men hur ska man kunna kämpa för något som man vet
inte kommer att fungera ?
Hur ska jag någonsin egentligen veta vad som är värt att
kämpa för ? När ingenting jag kämpar för har lyckats blir
som jag ville, förutom de faktum att jag överlevde grundskolan.
Hur ska jag veta när det jag längtar efter kommer ?
Hur ska jag veta när jag gör rätt och när jag gör fel ?
Hur ska jag veta ?

Jag vet inte om jag orkar vänta så mycket längre.
Jag ger upp snart.
Jag ger upp hoppet om att det ska komma i år snart,
även om de är tidigt på året.

Längtan tar över mig och de gör ont.
Det är de ända jag kan säga.
Att de gör ont när jag drar upp det här igen
men vad ska jag göra när nätterna bli långa och
dagarna skyndar fort vidare ?
När tankarna inte hinner med dagarna utan kommer på nätterna ?
När jag borde sova så jag orkar med allt som händer om dagarna.

Vågar inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 292 gånger
Publicerad 2009-03-01 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie