Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okänd

du är expert att sparka på mig
när jag håller på att kravla mig upp på benen igen.
det är som du vet när du ska ska dyka upp
och förvirra mig igen.
Tack för att du finns och ger min en massa
inspiration, som jag egentligen kunde levt utan.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie