Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cool and lay back!


GOD JUL

Det finns inga bättre vänner här än där ute.


Bamsekram Emilia




Fri vers av Emilia Berg
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 22:12



Bookmark and Share


  aol
oj basejättekraaaaaaaam tillbaka
2008-12-26

  anits VIP
God Jul!
2008-12-22

    ej medlem längre
God Jul!
C
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg