Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många ord till min bästa väns pojkvän


Ingenting verkar vara för alltid när man är ung

Du är väl medveten om de faktum.
De faktum att hon älskar dig.
De faktum att hon behöver dig.

Men du är så omedveten om de faktum
att din flicka just nu ligger och gråter.
Så omedveten om
att hon inte kommer vara din flicka så mycket längre.
Just för att du inte är där och tröstar.
För du inte är där och håller om henne.

Du...
Du är någonstans och super skallen av dig..
medans hon försöker gråta själv till sömns.

Vad är du för pojkvän egentligen ?
Och hur kan du göra så här mot min bästa vän ?




Övriga genrer av Bonnie
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie