Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något glömt under stäppens stjärnhimmel



Det var som om din tanke vandrade runt
i en krossad omloppsbanas fantomsmärtor

En infasning och förhållning till det outsägbara
gick kanske fel när blicken inte nådde det nära


Här är fragment och törnen av brända vildrosor
från stigarfinnarens uttydning i utmarkernas grå

Händernas linjer
är ditt slut
som aldrig tycks komma till slut

Händernas kramp
är min början
som hela tiden börjar om igen

Spruckna ekon från ditt livs mitt
når under de aldrig föddas hammare;

börder som aldrig verkar finna rätta läglar


Är kanske dessa spiralstämda drömmar
endast utkast till vårt gemensamma pi

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet