Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerad till en av mina bästa och faktiskt nyaste vänner Geraldine. You always make my day :)


Vänskap

Alla borde ha en vän som du.
En som alltid lyssnar.
En som alltid hejar på en.
En som alltid finns där.
En som alltid kommer med goda råd.
En som man alltid har kul med.
En som man alltid har något att prata om.
En som vet allting om en, men ändå stannar kvar.
En som skulle göra vad som helst för en.
Alla borde ha någon som blir orolig
när man inte har hört av sig på en dag.

Vilken tur att vi har varandra, du och jag.
Jag hoppas jag finns där för dig som du finns där för mig.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 00:44



Bookmark and Share


    Aye
"En som vet allting om en, men ändå stannar kvar."
Tål att tänka på. Fin text!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie