Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft en hemsk förmåga att skapa fula framtidsvisioner med mina dystra kärleksdikter - så nu tänker jag göra tvärtom!!! hoppas min För-trollning fungerar... Jag är helt redo nu! ;D


För-trollning

 

 

Min raring troll

jag förlorade mitt

hjärta i dina milda

ögon

och

hjärtan som

sjöng djupa toner

där min sömnlösa själ

kunde hitta ro

 

du formade din handflata

till ett skål

där jag kunde

ta skydd från all världens vindar

en omhöljande lya

min älskades mjuka hud

 

likt daggdroppar på mossäng

ligger mina tårar stilla

dem som jag fäller av rädsla

att förlora dig nu

 

jag är din sköna älva

dansar glädjefullt

dagar in och dagar ut

på dina fingertoppar

mellan pekfinger och tomme

känner jag mig hemma hos dig

 

och när solen skiner på oss

lägger jag mig på din nästipp

gassar vid ditt varma leende

tills skymning byts ut till månsken

och stjärnornas diamant sky

 

mitt lilla vilt fladrande hjärta  - är för alltid din

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 13:25



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vilken vacker vision!
2008-12-30

  Trädflickan
Vilken mysigt dikt som målar bilder om en liten liten älva som älskar.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa