Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna sig otillräcklig.


Saknad.

Att inte kunna, även om du vill.
Du räcker inte till, inte till.

Skulle vilja ge allt,
du räcker inte till.........


Ork , tid , pengar tar slut.
Hur står jag ut??????

Alla vill att jag finns , att jag ska ställa upp,
på det jag inte vill.....INTE VILL!!!!!


Nu handlar det om mig, inte dig, eller dig.
Jag har lärt mig säga NEJ!!!!!!!

Jul i "min " ensamhet, som för mig är ett elixir.
Ett lugn, som få förstår........

Vet det orsakar sår....

MEN MINA ÄR FÖRSTORA FÖR ATT LÄKA ANDRAS:

Det ska så lite till, att glädja. Om vi hjälps åt.












Fri vers av jeanette nyberg
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 14:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
otillräcklig känsla, men något stort ger Du bort - omtanke om andra ....

Men man ska även lära sig att säga nej, för mig tog det flera år ......
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg