Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkt

En ursäkt till alla killar som inte är svin.
Jag vet att alla killar är svin.
Förlåt, men just när jag skrev de där
var jag bara så oerhört sårad.





Övriga genrer av Bonnie
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-12-22 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie