Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har häftat fast min pung i din svanskota



Nu är det dags
Ploj och prankshows

TV

”Vi har gjort allt”

Postobsceniteternas land

”Jag har häftat fast min pung i din svanskota”

”Och jag då?”

”Ja du, du har druckit din egen spya”

”Spytt upp allt igen i en upphettad stekpanna. Stekt och käkat.”

”Ja, ja”

”Men jag, jag har badat i all er avföring”

”Tss”

”Jag har blivit tatuerad i en golfbil - vars motor går på högvarv i grov terräng”

”Äh”

”Jag har fyllt upp kallningarna med kycklingkadaver och älskat med ett 10-tal alligatorer”

”Min anusring fick ge vika för en leksaksbil. Med Audin inne besökte jag en läkare för röntgen”

”Jag drack hästsperma”

”Jag fyllde upp ett glassrån med snö, plocka fram min korv, urinerade och åt”

”Som välmaskerad äldre man sökte jag mig ut på gatorna och smuttade starkdryck med min inhyrda sonson”

Skratt
Skratt
Skratt

”Vi har gjort ALLT”

”ALLT”

”Yeah”


Dörrknackningar

”Hej”

En kvinna kliver in i rummet


Hon drar ner brallan
Rycker ut en välimpregnerad tampong
Pressar ut innehållet i ett shotglas
Hon skattar högt

Öppnar dörren

Visar sitt lågmälda sällskap in
Hon sätter sig till rätta
Häftar fast sin blygd i ryggen på Galapagossköldpaddan
Höjer glaset och sveper blodet


Vem äger rutan?
TV 2009




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 15:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vilken närmast otroligt äcklig text, kunde inte ha gjort det bättre själv, men så ser jag inte så mye tv heller, har slängt ett överkast över apparaten och tänker ta av det lagom till sommaren när det ändå är innesittarkvällar som gäller, ute går det ju inte att vara för alla pensionärer som är ute och festar då
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker