Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord av mig och min 15-årige bror.


Jag är en hemlig blöjmakare




Hej
Jag heter Blöj-Blöj
Jag är en hemlig blöjmakare

Om man stirrar fyrkant för länge
Ser man
Mig

Kissar man i mörkret
Så kastar jag pizza

Uj, det kan gå illa

Luktar som din andra
Stirrar på grundranden

Jag lira bana med en ADHD-pirat
Sur som ättika

Inte sjuk
Men han

Jag är inte pirat
Nörd?

Sluta prata
Minister

Fyrkanten dunkar
Bäver
Du hittade en på 11:an

En P12:a sparkar skinncirkel
Vi reser

Fy sjutton
Jag vill ha en lädercirkel

Lasse Berghagen snorar i örat
P2 bjuder
Klistersäten
Rumpsvett

Gummistopp
Släkt

Ropa dens namn Roger!
Ropa dens namn Roger!
Ropa dens namn Roger!
Håll käft
”Klapp, klapp”

Hushåll och jäst melon
Tryck i näsan


”Klapp, klapp”
Vi ser en invalidkatt

Gul

Jag är blöjmakare
Ett djur
Hej




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker