Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ger P3 mig den



Radion
- AC:n har drunknat

Svett
Stad
Skog

Rådjur som rör min näthinna

Trampar på dåtid
- en stund

Längtar efter ett sus

Så ger P3 mig den

Känslan som låg i mina ådror sommartider 95-99

Lovebugs

Ett Eurovisionplåster

Nattskrik
- det flyter

Lite Roxette
Lite Kent
Lite Smör
Lite fraser som luktar bekvämt

Lite sådant jag ogillar

Därför




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker