Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golvkryparen ger tecken

Tåget Norr
River Sverige

Golvet elektronikspricker
Du degar upp

Hej outvecklade

Du rullar över
På rygg

Hane eller hona?

Ett ansikte kryper
Ut med en
Personlighet

Jag litar på dig
Golvkrypare

Du gör så
Att gräsväxt
Finns under
Mina naglar

Jag klev på
Med hämnd
I munnen

Hennes ansikte är
Så sockerspunnet

Hon vet
Men har
Aldrig sett

Du degväxer
Jag hör dig

Du talar idéer
Jag skapar revansch

Tågvangsgenomfart
Innan ett
Kvickt ryck
Om den
Bänkade
Utsedda
I förstaklass

Tåget visste

Jag grepar
Om strupen
Hon är rädd

I suset ligger
Hysterin

I hennes
Bärbara
Rullar tiden
I högerkant

Du degspiller
Kommandot
Hon slemmar
Rött över mitt
Ansikte

Alla skriker

Solen ger
Mig hennes
Panik

Hon är
Spegelvänd

Kopian njuter
Golvkryparen
Ger tecken




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 13:07



Bookmark and Share


  notsomad
Härligt skruvat..gillar :)
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker