Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksamt nära allt vilar inget



Utan att undertecknad vet


Ibland skulle ensamma fungera bättre än ensam

Det ögonblicket kunde bli som en ändpunkt

För oss




Fri vers (Fri form) av Johanna Tycker
Läst 301 gånger
Publicerad 2009-11-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker