Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villkorligt frigiven

på permission från då

finner jag trygghet i osäkerheten
och naturkrafterna skakar mig till sömns och jag sover lugnt när det är jordbävning i rummet bredvid

och storm på nedervåningen





i lugnet finner jag hot om undergång
och stillaståendets melodi känns som en cd som hakat upp sig och till och med mp3:orna börjar hacka





och under ytan stormar det som ekon från fornstora dar
och sanden yr
askan ger mig sotfläckar i ansiktet
och deras aska misstas för min


bara för att jag råkade stå för nära




~under för lång tid~




Fri vers av sophie på väg
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-22 20:03



Bookmark and Share


  Blodros
Mmm, som en naturkraft sveper orden förbi och du står kvar.
stark text!
gillar!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg