Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skon mot President Bush...


"Skon är kastad !"

Inte ofta jag sympatiserar med muslimer, men DEN HÄR GÅNGEN är jag med dem ! Skon mot Bush var en Bra Demonstration MOT denne KRIGSIVRARE och SUPEROPPORTUNIST ! IRAKINTERVENTIONEN är ett TYPEXEMPEL på denne GIRIGBUKS FATALISTISTISKA och HÄNSYNSLÖSA POLITIK !! GEORGE BUSH ÄR AV PRECIS SAMMA GENOMRUTTNA SORT SOM RICHARD NIXON, LYNDON B JOHNSON ,RONALD REAGAN OCH , BUSH´s EGEN FAR (med samma namn) ! ALLA DESSA VAR, typiskt också , HÖGERVRIDNA REPUBLIKANER, DET USA-PARTI SOM BETRAKTAR DEMOKRATIN SOM "SIN EGEN PRIVATA EGENDOM" , ETT REAKTIONÄRT OCH AVSKYVÄRT PARTI SOM STÄNDIGT ÄR EN FARA FÖR VÄRLSFREDEN GENOM SIN BLOTTA EXISTENS !
Att den skokastande journalisten hotas av 15 ÅRS FÄNGELSE visar ju också TYDLIGT , vilket SKÄMT DEN AMERIKANSKA "RÄTTVISAN" ÄR !!!!!! Skorna träffade inte ens sitt mål !!!!
-----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 20:18



Bookmark and Share


  genni VIP
Alltid lika spännande att läsa dig :)
2008-12-22

  aol
bara så sant
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska