Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina dikter

många äro de dikter jag skrivit
för att sedan bli kastat eller sönder rivit
de bar på så många känslor jag haft genom åren
jag skrev om hösten,vintern och våren
Jag skrev om tårar,glädje och smärta
jag skrev för att lätta mitt hjärta
nu minns jag ej vad det var för ord
men många handlade om himmel och jord
många dikter har jag ej skrivit ner
och dem minns jag inte mer
ack hur dum jag var
som inte mina dikter spar




Fri vers av ruth jensen
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen