Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några av mina gamla dikter, hittade bland mina gömmor Skrivna någon gång på 70-80 talet


duvan

Du duva som så lätt dig svingar
Med dina vackra vita vingar
kommer du med bud till mig
Du duva,säg vad fylls i ditt brev
Var det hjärtevännen som det skrev
Längtar han efter mig
Du duva,stanna jag ber
låt dina vingar sakta sjunka ner
lämna ditt brev till mig
Du duva,varför flyger du förbi
Är min älskade inte fri
Åh duva,jag förstår ditt brev var ej till mig




Fri vers av ruth jensen
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-12-22 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen