Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa ju

Du sa ju att du skulle ringa
Du sa det ju
Du sa ju att du skulle ringa så fort de hade gått
De kan väl inte vara där hur länge som helst
Du sa ju att du skulle ringa

Du kan väl i alla fall skicka ett sms
Du borde ju kunna ringa
Du kan väl göra det för mig i alla fall
Du kan väl ringa

Du sa ju att du skulle ringa

Och nu ringde du
De hade gått nu
Trevligt för dig
Men jag orkar inte bry mig
Du vet att jag bryr mig egentligen
Du vet att det gör ont i hela mig
Men det skiter du i
Eller nej
Du skiter inte i det
Du bara vet det
Och du vet att jag gör vad du vill




Fri vers av Nora B
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 22:16



Bookmark and Share


    Guds barn
Tyvär finns inte "borden" och "måsten" egentligen.

Man kan endast ha tålamod; för personen i fråga kommer att höra av sig.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B