Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strunt vid nattens intåg


lite ordlek såhär i början på en lördagsnatt

På hösten föddes jag

In ett lag

som jag kallar min familj

De är min klippa

Och ja jag gillar att pippa

Detta är strunt

Det går runt

Vännerna jag har

De vill jag ha kvar

När jag er får se

Så kan jag bara le

I tanken ni finns

Bara så ni minns

Dörren är alltid öppen

Ni är aldrig under luppen

Nu börjar denna text bli för lång

Så adjö för denna gång!







Övriga genrer av Pii3
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-08-21 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3