Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett svart hål, går man mot ljuset

de steg
som jag själv tar
är de enda jag kan lita på

 

-ändå går jag i dina fotspår




Fri vers av aPorcupine
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-23 18:13



Bookmark and Share


  Andunelen
Du gör mig förundrad var enda gång och jag fattar inte hur du lyckas... dina texter är bara såååååå bra!
Och ett sådant skickligt och underbart avslut på denna texten. Wow!
2008-12-25

  Cosmic Johanna
Mycket insiktsfullt, kort och effektivt.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine