Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år av saknad, Julafton


Minns när du satt där

Julafton

Du var så svag
Tittade på alla på avstånd
Så att du inte skulle missa något
Så att du skulle minnas allt
Ta med dig till evigheten
alla bilder, alla röster

Minns att jag tittade på dig
där du satt
och betraktade alla
Ville inte tänka men visste nog
din sista julafton i livet

Nu vill jag radera bilden
minnas bara dom julaftnar före
då dagen handlade om
mat, klappar och kärlek





Fri vers av Gigi
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi