Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julafton..

 

oushhh jodå lite skinka till ska väl gå ner...

lutar mig fram över bordet sträcker mig efter mer...

morotslåda och prinskorv

köttbullar och julkorv

Proppmätta vacklar vi ut i salongen

somnar en stund i schäslongen

 

Nu öppnas det paket, tomten är här

Konstiga presenter, lampan funkar som så här

Det smaskas på praliner och knäck

Kalsonger och strumpor plockas fram ur tomtens säck

 

Karl-Bertil Jonsson och lite Janson

Mariestad och after eight

Nu vankas det kaffe å julkonsert

nedsjunkna i soffa och fåtölj

 

uj uj tror jag vilar lite här

till stilla natt

allt är frid

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av micke marin
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-24 20:06



Bookmark and Share


  Spider
låter som en härlig tid för lite sinnes frid..
även en sådan dag måste ju ta slut..
2008-12-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja frid
vila en tid
inte illa...
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin