Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osagda

Jag öppnar min dörr
släpper in din själ
lyssnar på dina sorger

Så blir jag svag
lägger mig att vila
du undrar varför

jag inte lyssnar mer

Så stängs dörren
tomheten blir stilla
och sången tystnar







Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna