Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturobservation


Torsdagens haiku (Juldagen)

Ljusblått himlavalv

mellan glesa molntussar

Solprofetia

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-25 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vädermässigt väldigt fin är denna juldag:)))
Du har fått fram det jättefint i din haiku!
2008-12-25

    ej medlem längre
Den väderprognosen köper jag.. och hittills verkar den stämma.
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER