Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

俳句 haiku - xlx




jul haiku


det börjar ljusna
hörde en fågel kvitta

julen är snart slut

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 1946 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-25 13:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag älskar julen, wow!! Men sedan är det sååå underbart när ljuset kommer alltmer...och de dagsljusa nätterna här i norr just nu - de är bara sååå fantastiska!!;-)
2009-07-07

  karenina VIP
ja, det är ett säkert tecken när man hör fåglar kvittra mitt i juletid
2009-01-02

    Maria Malm
Det har vänt..vi går mot ljusare tider!
2008-12-25

    sunnanvind
Och ungefär 6 månader till Midsommar!:)
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer