Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester av vulkanen på mina läppar




Hjälp
Jag är ensam

Ni visade mig
Broschyrer

Jag pratade
Med spegeln

Er toalett var
Otäckt klinisk

Jag fann rester
Av vulkanen på
Mina läppar

På vagnen hem
Dansade människan

Den röda gyttjan
Rann i strömmar
Ur min mun

Smärta igen

Mitt hem svajar
Jag krockar
Med plastmattan

Sjukvårdsupplysningen
Delar ut en
Livskarta i telefon

Smärta igen

Vulkanen släpper
Vätska

Jag ska stöta ner
2 dagligen

Är smärtan där?

Var är kartongen?
Jag äter en igen

Är smärtan där nu?

2 vita andar
Om dagen

Förpackningar
Av lugn

Citadon och jag
Flyger över
Mitt golv

Var är smärtan?

Aaaa
Aaaa
Aaaa

Döva örat skriker
Alltid högt

Ge mig 10 igen
Vita min tunga

Det svider när man
Ser sina minnen

Simma in i
Codeineströmmen

Vulkanen är
Inte aktiv

Smärta igen

Simma ryggsim

Vita pärlor lämnar
Sina plastkokonger
Innan tiden tar slut

Aaaa
Aaaa
Aaaa

Var är smärtan?

Hej igen
Ge mig ett
Kodeinblad

Skynda dig
Se mig
Operationen
Var vass

Den kliniske
Tror på
Läkta sår nu

Jag måste vidare
Hitta en annan

Du är ny
Se på mig

Mina verkligheter
Är kvicka

Jag ljuger
Med lust

Skriv ut ett
Papper på
Stillhet till mig

Jag måste dyka
In i strömmen och
Tvätta mig

Ryggsim
Hitta vägen in

Aj
Torra väggar

Ryggsim och
Kliniska lakan



Ryggsim
I väntan på
Den vita dvalan




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-25 15:06



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jävligt bra. Du fångar in mig och har mig med dig hela tiden. Snyggt.
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker