Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julafton blev de, trots allting sorligt som hände dagarna före.


Julafton

Julafton,
Jo den blev precis som vanligt. Bra.

Fast ändå försvann en av familjen vän hastigt i
måndags natt vid påfarten i Fittja.
Hennes man ligger på sjukhuset.
Ingen vet om han överlever.

Min mormor ligger på sjukhuset, i resperator.
Hon skulle förstås få en hjärnblödning
så här till jul och om de inte var nog
på slutade hon andas på julafton.
Allting ska alltid handla om henne.
Jag hoppas ärligt talat bara att hon ska dö snart.
Så moster slipper allting.
Förutom moster antar jag,
eller de är iaf hon som får ta skiten.

Jag hoppas ni hade en bra julafton och att ni får en god fortsättnig.

Och mina tankar går ut till er som förlorade er mor och mormor.
Jag hoppas och ber inerligt att ni inte behöver förlora er far och morfar.






Övriga genrer av Bonnie
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 21:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gör ont att läsa...
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie