Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERGIVENHETSKÄNSLAN KRAMA OM MITT HJÄRTA IDAG

'

 

 

Den där övergivenhetskänslan dök över mig med sitt nät idag

Kärleken ville sjunga i mitt öra och tala om att han kommit tillbaka

Många saker har hänt och jag förträngt det jag kände i somras

När jag blev kontaktad så blev jag så ledsen och samtidigt arg

Hur kunde du bara tro att det är att du kan klampa in i mitt hjärta utan att be om lov först ?

Jag var mest bara arg arg inte glad att han äntligen hörde av sig ?

Men jag kände mig lurad på nått jag drömde och kände så starkt för då

Förbannat för mina kränkta känslor jag har som gror inom mig

Men nu har jag nog redan sparkat ut han genom de ord jag förmedla för ilskan av att bli övergiven var starkare än att han kom tillbaka

Nu vet jag inte

Jag vet inget alls

Kärleken är för stor att förstå

Människan är en individ

Människan sitter inte ihop med en annan person

Jag kan gå själv utan det många lever i

Som i en SYMBIOS

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-26 17:36



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Kärleken kan vara en God slags SYMBIOS.
2008-12-28

  Johan Bergstjärna
Kärleken kan vara en God slags SYMBIOS.
2008-12-28

  Gunilla VIP
Bättre att överge än överges.
Då är det mitt beslut och jag har
kontrollen över det som sker.
Nej, det är inte bara att komma igen
och tro att allt är förlåtet och glömt.
Det krävs en rejäl rensning, bearbetning
och kursförändring.
"Mitt i prick"-skrivet!
2008-12-28

  Ordregnspoeten
Den som en gång svikit ska som sagt inte tro att det bara är att komma och komma. Vi måste sätta stopp för kärlekshandikappade personer så vi slipper lida av deras brist på omtanke och respekt för våra känslor. Alldeles rätt och som vanligt bra skrivet om känslorna.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen