Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer aldrig mera lite på någon igen ..


svek .

I tre år, I TRE JÄVLA ÅR stod jag ut med dej ..
du behandla mig som skit, du fanns aldrig där
för mig, du bara låtsades .
DU ljög mig rätt upp i ansiktet, om jag hade
velat , hade jag skiti i dig för längesen ,
men nejnej.. du ljög, jag lita på dig .
Trodde vi var vänner, vi dela t.o.m vänner-halsband ,
Men nu, nu i nian säger du vad du tycker om mig,
du säger att jag är ful,äcklig,dum i huvudet,
hotar mig, alltså..jag förstår mig inte på dig,
du lova, du lova att vi skulle vara vänner ,
men jag kommer aldrig, aldrig mer lita på någon igen .

för jag är så rädd att det händer såhär igen .




Övriga genrer av anooonyym
Läst 746 gånger
Publicerad 2008-12-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym