Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om att orka

Hur mycket man än gråter,
hur mycket man än skriker,
så kommer alltid minnena finnas kvar,
för alltid.

Man tycker att vägen till döden är mer,
mer lockande än sitt liv,
tro mig, jag vet.

Men allt handlar bara om att stå ut,
allt handlar om att leva, fast det är minus grader,
leva för evigt.

Allt handlar om att kämpa,
bygga upp ett liv,
de liv man alltid velat ha.

Det kommer gå, för dig, för mig och för alla andra,
för att,
ingenting är omöjligt.


(Man måste lära sig acceptera det som en gång hänt i sitt liv..)




Övriga genrer av anooonyym
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym