Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord till mormor, farmor och morfar..i hope you read this..


I miss you

Ibland så vill man bestämma över hur livet ska gå,
men det kan man inte, även om man vill,
saker händer alla, om man vill eller ej.
Tiden går ju framåt, och det var era dagar just då.

Jag vill inte sitta hemma och vara ledsen för allt som hänt,
vad tjänar jag på det?
varför ska jag vara ledsen när ni är glada nu?

Klart jag saknar er, men jag vill leva i nuet,
jag ska vara glad , lycklig, iallfall försöka,
för jag vet att ni också är det.

Ni var en solstråle på jorden,
som förvandlades till en kristall stjärna på himlen.

Jag älskar er så mycket,
Vi ses..




Övriga genrer av anooonyym
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym