Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykisk smärta vs fysisk smärta

Av saknad efter någon...
Av längtan efter någon...
av att känna kylan mot sin kind...
av tomheten inuti kroppen, där som engång var ett hjärta...
av vissheten att marken försvinner under ens fötter...
av att jag vet att jag aldrig kommer älska någon...
av att jag aldrig kommer släppa någon nära igen...

kan man få mer än fysiskt ont i kroppen ?












------------------------------------------------------------------------------

BARA NÅTT RANDOM JAG SKREV, skrev det som ploppa upp i huvudet på mig!




Övriga genrer av anooonyym
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 23:51



Bookmark and Share


  peter markurth
blir bra
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym