Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The mask

Hon har alltid ett leende på läpparna ,
det hindrar henne att visa hur det egentligen ligger till.
Hon kallar den för "masken" för den sätter stopp när hon inte vill visa sina känslor.
För att känslorna vill hon ha för sig själv,
djupt begravda inom sig.

Masken hjälper henne att le,
den ler åt henne,
för att inte vara svag.

Hennes vänner vill hjälpa henne,
men masken strejkar.

Hennes vänner vill att hon ska ge livet en chans,
men masken strejkar.

Hon vill så gärna ropa på hjälp,
hon försöker,
men masken kväver hennes skrik.

Hon kan inte styra sig själv längre,
det är masken som gör allt.

Snart vill masken inte le åt henne längre,
masken ger henne ett rep,
som snart kommer brista och hon ner i djupet faller.

...




Övriga genrer av anooonyym
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym