Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLERA NYANSER AV FÄRG

 

Det där alldeles speciella ljuset

På himlen

Precis när det

Börjar skymma

Den där rosaskimrande nyansen

Den gör min själ till motvals

Dansar med färger

Ögat följer

Flera nyanser

Av färgad

Himmel

När det skymmer




Fri vers av Fånga dagen
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-27 18:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En fin förklararande poesi om vackerheten på kvällshimlen .....
2008-12-28

  Gunilla VIP
Visst är naturen förunderlig?
Fint skildrat!
2008-12-28

    MaryMo
Mm, att luftföroreningar kan vara så vackra... ;-)
Texten var iaf mycket skön.
2008-12-27

  anits VIP
Det är just då i skymmningen
himlen är som vackrast, ofta
hämtar jag kameran för att
försöka få vackra bilder
2008-12-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen