Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen?

Välkommen till Gigis galna värld
där fantasi och verklighet har samma värd
Kom in, rasera gärna hela min tillvaro
normalitet lyser med sin frånvaro
Nä, nu får det vara slut med detta
sätt nu tvåa, kryss eller etta
Sover elefanter i skogen på natten?
Vad har egentligen magikern i hatten?

Vi är alla dockor i detta spel
det är ingens rätt, ingens fel
Du kommer också att ställa dig i kön
men vi på botten kommer att höra din bön

Ja du, en glimt du fick se
hur det är att leva i Gigis kabaré

Fullt av galenskap och drömsyn
denna gåva jag fått från skyn

Svårt att släppa eller gömma
för värdefull att glömma
Jag ska ALDRIG sluta pränta
jag ska leva i en glänta
Där solen ALLTID lyser
Där sitter Gigi och myser




Fri vers av Gigi
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-27 09:19



Bookmark and Share


  Destino
Väldigt fint skrivet!
2012-03-08

  lodjuret/seglare VIP
roligt med rim, det lättar upp, härligt med tjo likväl som med tjim eller bara höra gal'et fra e tupp
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi