Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgiska vindar sveper över mig, och jag fäller en tår för alla de minnen jag förlorat...


Tiden är boven.

Vi lovade varandra, för länge sedan
att vi alltid skulle vara tillsammans,
att vi alltid skulle vara vänner,
att vi alltid skulle.

Vi sa till varandra, "genom vått och torrt",
vi sa till varandra, "oavsett vad".

Tiden är boven.

Ett steg,
ett andetag.

Allt försvann.

Men vi lovade varandra.




Fri vers av Inte Perfekt
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 13:06



Bookmark and Share


    båt
Skulle inte kunna säga det bättre själv. Men glöm inte att tiden kan komma med något gott också.:D:D:D
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Inte Perfekt
Inte Perfekt