Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett riktigt gott nytt år tillönskas skrivarvänner och övriga poeter; låt så vara ett vänskapens och kärlekens år Er alla tillkomme...


nyårsklockor ,ringande...



det gamla året
släntande
oss nästintills förväntade
om vänskap
livets salt


förr, människor
ondsint spanande
varandra grovt förmanande
med illvåld
ondsint, kallt


men nu
nyårsklockor, ringande
det budskapet
frambringande
om kärlek
livets allt




Fri vers av Ronny Berk
Läst 552 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-31 09:25



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag får väl, lite sent kanske men ändå....säga God fortsättning :)
2009-01-14

  Maria T
I dag behöver många klockor
ringa in kärlek över allt illvåld
all ondska all kyla
2009-01-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är ju inget annat att göra än att ta dig på orden.
Helt enkelt lyda ditt råd. Låta det bli ett underbart år fyllt av poesi och äkta vänskap!
Applåd...
2009-01-04

  Teresia Ridell
Vackert !
Gott Nytt ÅR !
2009-01-03

    Erika H
just dessa klockor som ringer för ny tid
manar oss att ta nya steg
träffa nya människor
skriva gamla ord i nya tappningar
och se varje dag som just ny

önskar dig detsamma...

kram på dig vännen
2009-01-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gott nytt till dig med
2009-01-01

  Lena Krantz VIP
Gott Nytt År på dig själv!

Det kommer att bli ett fint år!

;o)

/L
2008-12-31

  Carola Zettergren
Gott nytt år på dig, snyggt detta!!!!
2008-12-31

    ej medlem längre
fint!
2008-12-31

  glittertindra
Stor nyårskram till dig och de dina :-)
2008-12-31

  Angeldust
Önskar dig detsamma, varma välskrivna rader.Gott nytt År! Kram Sunny
2008-12-31

  drakbruden VIP
Härliga klockor klingar i dina ord. Gott Nytt År!
2008-12-31

  Maria Zena Viklund
vackert nyårsringande, Gott Nytt önskar jag!!!!
2008-12-31

  © anakreon VIP
Applåderar och önskar Dig detsamma!
Carl-Erik
2008-12-31

    Nattviol
alltid
med hopp om en ljus framtid!
kram Vännen
och Gott Nytt!!!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk