Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar nakenbad under sommarnätterna...


Vill du bada naken med mig?

Jag har tänkt mycket på att få känna din seniga kropp omslingrad med min och känna att vattnet fyller upp de vrår du inte når...

Jag vet det perfekta stället; en sjö med vatten så klart, bara för att jag skall kunna se hela dig, insupa den perfekta uppenbarelse som är du.

Jag ser framför mig hur vi snabbt och lätt slänger ifrån oss alla kläderna skrattandes och med en iver som man bara kan tyda på ett sätt; du vill ha mig lika mycket som jag vill ha dig...

Vi simmar långsamt bredvid varandra, fnittrar åt de människor som går förbi...
-Tänk om de visste vad vi hade i tankarna...?!

Du drar mig in i din famn och kysser mig som aldrig förr, vi sjunker ner under ytan och stannar där tills luften har tagit helt slut...

Som två lekande delfiner bryter vi vattenytan och här stannar jag mina tankar, ryser i hela kroppen och tänker att idag ska jag fråga dig:

-Vill du bada naken med mig?




Övriga genrer av Pii3
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-08-21 21:03



Bookmark and Share


    n.
ååååååååh! så vackert och kärleksfullt och sött!
"...din seniga kropp omslingrad med min och känna att vattnet fyller upp de vrår du inte når..."

mm. fint.
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3