Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar havet men har samtidigt en oerhörd respekt för det...


Havet


Vackert

Frigörande

Lugnande

Helande

Glädjande

Sommar

Liv

Färdas

Kraftfullt

Mörkt

Respekt

Farligt




Övriga genrer av Pii3
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-08-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3