Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lever numera.. nöjd belåten..


skymd ner(g)jord och med bara ord

 

 

som alltid öppen har

jag andra sätt att

stänga om min hjord

 

sätt ingen ser som

stängt förrän dom 

äter vid mitt bord

 

jag lägger gärna min själ

under trampande känga

men kryper bara längre

ner i tryggande jord

 

du är inte mer än en stövel

svettig i egen krafts förlust och

jag i min trygghet  är säker

och fortsätter skåda i fönster

 

som alltid öppen har man

andra sätt att klä sig i ord

än passande informationssökarens 

kängsulas avslöjande mönster

 

som alltid öppen har man andra sätt

än normalitetens förutfattades etikett

 

det kallas vett

rätt och slätt som mitt bords

tablett

så platt att du missar strukturen

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-12-29 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri