Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
braiga särskrivningar användbara - insp. av läst och lus(s)at :)
"med t-ord i båten t-ror man bäst, men själv tar man can'ot"



med delande vänder du nöd

 

mental egohybris

- tur man é poet(?) när prosaisten gråter

för budskapsnoja

 

 

 

meddelande

 

med

delande

delger jag mina ord

 

som mina är de även

en del av mitt jag

 

som delande låter jag dom

leva i dig

 

mitt jag

i dig

 

med delat liv

levande giv

gåva av liv i symbol

 

delat med

 

hjärta till hjärta i trevad bokstav

 

 

men så

 

 

när meddelande inte

lyckas nå

eller få

sin gåva mottagen

blöder två

 

både jag

och meddelandet

 

likaså

 

meddelande nödvändigt:

vänd nöd med delande

 

magin kan alltid bestå

 

vad kroppen och hjärnan

ändå förstå, 

är inte alls

 

nödvändigt rätt vänt som så

 

 

så meddela

dela

rakt av med en kniv

 

sylskarpt det ordet

blir alltid din giv

 

 

 

först då

när nöden är vänd

för två

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri