Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tack Teens än en gång)


Hemliku så het

 

 

 

Sanningen är

den säkraste Hemligheten

så sant, sa Haikun

 

 

 

ju mer man vet

att man inte vet

ju närmare sanningen

är man

 

så sant

så sant

 

så fortsätt förbryllas

på känslor

 

bara känn dom

vet dom inte

för dom kan

inte vetas

 

det är som att förena tro med vetenskap

 

det vet jag

i mitt eget Hem

med Liga Het

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri