Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att önska livet av sitt barn.


Bitter........varför

Du hade allt i alla år.
men självömkan ,

synd om dig, synd om dig.

Varför, vill du önska död?
till din egen son?
Ta honom med dig?


han vill inte. vill inte.

Att älska dig, nej, nej!

Kan aldrig förlåta.......

Hoppas du är lycklig i din egoistiska värld.




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg